Er zijn drie manieren om in te loggen op uw iFOREX-account:

1. Open onze homepage. Klik in het bovenste deel van het scherm op de knop 'Inloggen' en u komt op de aanmeldingspagina. Voer vervolgens uw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in en klik op 'inloggen' om toegang te krijgen tot het handelsplatform.
  2. Indien beschikbaar in uw regio, kunt u uw bestaande account koppelen aan een selectie van sociale kanalen, en die referenties gebruiken om in te loggen.
  3. U kunt ook uw biometrische informatie (gezichtsherkenning en/of vingerafdrukverificatie) gebruiken om in te loggen op de mobiele app van iFOREX Europe, maar dit moet wel ingeschakeld zijn op uw telefoon.