In sommige gevallen kunnen de lokale datum- en tijdinstellingen op uw pc inlogproblemen veroorzaken. Hier volgt een korte uitleg van hoe u de datum- en tijdinstellingen (voor Windows-gebruikers) kunt controleren en wijzigen.

1. Klik op de klok op uw taakbalk
  2. Kies 'Datum/tijd aanpassen' [Change date and time settings]
  3. Kies 'Tijdzone wijzigen' [Change time zone]
  4. Volg de instructies en kies uw huidige tijdzone (bijvoorbeeld, de tijdzone voor India is GMT+5:30)
  5. Klik op 'OK'
  6. Klik nogmaals op 'Tijdzone wijzigen' [Change time zone] en controleer of de juiste tijdzone wordt weergegeven
  7. Probeer op het handelsplatform in te loggen