1. Ga naar Instellingen

2. Toegang tot Face ID en wachtwoord

3. Schakel het gebruik van Face ID in voor het automatisch invullen van wachtwoorden

4. Ga terug naar Instellingen

5. Ga naar wachtwoorden

6. Tik op wachtwoorden automatisch invullen

Controleer of de optie wachtwoorden automatisch invullen is geactiveerd, en of de optie sleutelhanger is ingeschakeld.

Ga dan terug naar wachtwoorden en tik op het "+" teken.

7. Voeg uw gebruikersnaam en wachtwoord voor de iFOREX Europe website toe

8. Ga naar de iFOREX Europe login en tik op het gebruikersnaam veld. Selecteer de voorgestelde gebruikersnaam en/of wachtwoord bovenaan het toetsenbord
    1. Inloggen vanuit de app

2. Inloggen vanuit Safari

3. Inloggen vanuit Chrome

9. Klik op Inloggen