iPhone

Stap 1: verwijder de Safari-cache

Opmerking: hiermee wordt u uitgelogd van alle websites waarbij u zich heeft aangemeld.

1. Open de app 'Instellingen' en scrol omlaag naar de 5e groep met opties (met 'Wachtwoorden en accounts' bovenaan). Tik onderaan in deze groep op ‘Safari’.
  2. Scroll naar beneden en tik op 'Geschiedenis en websitegegevens wissen'.
  3. Tik op 'Geschiedenis en gegevens wissen'.

Stap 2: Wis app-gegevens

Gegevens die door andere apps zijn opgeslagen, kunnen worden gewist met de optie 'Gebruik' onder 'Instellingen'.

1. Tik op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'iPhone-opslag'.
  2. Onder aan het scherm zie je je apps, gerangschikt op de hoeveelheid opslagruimte die ze in beslag nemen. Tik op 'iFOREX Europe'.
  3. Vink ‘Documenten & Gegevens’ aan. Als het meer dan 500 MB gebruikt, is het de moeite waard om de app te verwijderen en opnieuw te installeren om de ruimte vrij te maken.
  4. Tik op ‘App verwijderen’, bevestig en ga vervolgens naar de App Store en download de app opnieuw. Dit is een "nieuwe" installatie zonder de gegevens en documenten.

Stap 3: Maak geheugen vrij door uw iPhone of iPad opnieuw op te starten

1. Houd de aan/uit-knop (bovenaan of rechtsboven op het apparaat) ingedrukt totdat ‘Slide to power off’ verschijnt. Als je een iPhone uit de X-serie hebt, moet je zowel de aan/uit als de volumeknop ingedrukt houden totdat de schuifregelaar verschijnt.
  2. Swipe de schuifregelaar totdat het toestel uitstaat.
  3. Wacht tot het apparaat volledig is uitgeschakeld en houd vervolgens de aan/uit-knop ingedrukt om de iPhone weer in te schakelen.