Android

De stappen om uw cachegeheugen, cookies en geschiedenis te wissen, kunnen verschillen, afhankelijk van het model van uw Android-apparaat en uw voorkeursbrowser. U zou echter uw cachegeheugen en gegevens moeten kunnen wissen via het instellingenmenu voor toepassingsbeheer.

1. Ga naar 'Instellingen' en kies 'Apps' of 'Applicatiebeheer'.
  2. Swipe naar het tabblad 'Alles'.
  3. Zoek en tik op uw webbrowser in de lijst met geïnstalleerde apps. Tik op 'Gegevens wissen' en vervolgens op 'Cache wissen'.
  4. Sluit alle browservensters af en open de browser opnieuw.

Chrome voor Android

1. Tik op ‘Chrome-menu’ > ‘Instellingen’.
  2. Tik op ‘(Geavanceerde) Privacy’.
  3. Selecteer in het vervolgkeuzemenu 'Tijdbereik' de optie 'Altijd'.
  4. Vink 'Cookies en sitegegevens' en 'Afbeeldingen en bestanden in cache' aan.
  5. Tik op 'Gegevens wissen'.
  6. Sluit alle browservensters af en open de browser opnieuw.