Android:

U kunt de cache op twee manieren wissen: de hele cache van uw app en webbrowser tegelijk of per app.

1. Open de app 'Instellingen'.
  2. Tik op 'Opslag' of 'Opslag en geheugen' (de bewoording verschilt per Android-versie en -apparaat).
  3. Tik op 'Gecachte gegevens', die de hoeveelheid gegevens in de cache op uw apparaat weergeeft.
  4. Er verschijnt een pop-up waarin u wordt gevraagd of u de gegevens in de cache wilt wissen. Tik op 'OK' om alle cache van uw apparaat te wissen.

Cache wissen op een specifieke app - Android

U kunt de cache wissen van uw iFOREX Europe-app in de browser van uw Android-apparaat.

Simpelweg:

1. Open de app 'Instellingen'.
  2. Veeg naar beneden en tik op 'Apps'.
  3. Tik in de lijst met apps op 'iFOREX Europe'.
  4. Tik in het app-infoscherm van de app op 'Opslag'.
  5. Op het volgende scherm zie je een knop met de tekst: ‘Clear Cache’. Tik erop om de cache van de specifieke app te wissen.