Controleer als u problemen heeft met het uploaden van uw documenten via het uploadsysteem de volgende zaken:

• De bestanden moeten in één van de volgende opmaken zijn: doc, docx, pdf, jpg, jpeg, tif, tiff, gif, png of bmp
  • De naam van de documenten die u probeert te uploaden, mag uitsluitend letters en cijfers bevatten. Bijvoorbeeld, het uploaden van het bestand id.jpg zal wel lukken, maar het bestand i_d. jpg zal een fout genereren
  • Het bestand mag niet groter zijn dan 10 MB
  • U kunt de bestanden uitsluitend vanuit uw werkelijke account uploaden
  • U moet de bestanden afzonderlijk uploaden
  • U kunt maximaal 10 bestanden uploaden