Met ''Hulp op afstand'' kan ons ondersteuningsteam via internet verbinding maken met uw computer, uw computerscherm bekijken en hun toetsenbord en muis gebruiken om eventuele problemen op te lossen.

Voordat u Hulp op afstand gebruikt, is het belangrijk dat u weet dat we uw privacy en veiligheid respecteren en dat we uw persoonlijke informatie volledig vertrouwelijk zullen behandelen, zoals vermeld in ons Privacybeleid.

1. Klik op de knop "Verbinden".
  2. Druk op "Uitvoeren" in het pop-upvenster.

3. Druk op "Uitvoeren" in het tweede pop-upvenster.

4. Neem contact met ons op via +357-252-04694 en geef onze vertegenwoordiger het ID-nummer dat wordt weergegeven in het venster "Remote Support".